Utbildningar

Vi har hjälpt tusentals kunder med körkort i Halmstad och närområdet. Med lång erfarenhet utbildar vi idag både privatpersoner och företag inom samtliga körkortsklasser..

Om våra utbildningar

Vi är stolta över att erbjuda riktigt bra utbildningar. Med erfarna trafiklärare som ständigt vidareutbildar sig, digitalt utbildningsmaterial som skapar studieflexibilitet, lättillgängliga och trevliga lokaler, samt moderna fordon ger vi våra kunder bästa möjliga förutsättningar att ta sitt körkort så snabbt och smidigt som möjligt. 

Med olika utbildningsupplägg kan vi skräddarsy en utbildning för varje kund. Vi är vana vid såväl intensivutbildningar för körkort som vid längre och mer planerade utbildningar. Vårt mål är oavsett upplägg att erbjuda Sveriges bästa trafikutbildning och sätter dig som kund i fokus! 

En del av On Via

On Via Trafikutbildningar är ett av Sveriges absolut mest kompetenta trafikutbildningsföretag med ledande trafikskolor på flera orter runt om i Sverige. 

Förutom kvalitativa trafikskolor med fokus på både lätta och tunga behörigheter bedriver On Via även gymnasial utbildning inom transport, trafiklärarutbildning, fortbildningar som YKB och trafikövningsplatser med halkbanor och riskutbildning. 

Utbildningarna riktar sig framför allt till privatpersoner och företag men vi har också flera uppdrag mot offentlig sektor där trafiksäkerhet och transport är avgörande – alltid med kvalité i fokus och lokal anknytning.